contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

8 Nieuwendijk
Zuid-Beijerland, ZH, 3284 KR
Nederland

0186 - 66 10 50

 

Hofstede De Eendracht in een historische boerderij, gebouwd in 1774 en valt onder Monumentenzorg. Ons bedrijf is rustig gelegen net buiten het dorpje Nieuwendijk, vlakbij het natuurgebied Tiengemeten. Heleen woont daar met haar twee zonen sinds juli 2005. Inmiddels zijn ze de 6e generatie die op deze boerderij mag wonen.

U kunt bij ons uw veulen en/of jonge paard het hele jaar door stallen. Gezien de terug kerende klanten kunnen we er vanuit gaan dat zowel paard als eigenaar zich thuis voelt bij Hofstede De Eendracht. Eind september 2005 is de bouw van de groepsstallen gestart. Het welzijn van uw paard staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om ons stalbeleid optimaal te realiseren. Zo werken we met de beste materialen, en zijn al onze boxen van Corton. Naast de exclusieve verzorging van onze paarden, besteden wij ook veel zorg aan het onderhouden van onze materialen. Hierdoor voldoen wij aan de eisen van de Stichting Veilige Paardensport en zijn we lid van de FNRS.

 

 

 

Pension

Naast onze opfok, bieden wij plaats aan 7 pensionpaarden of pony’s. De pensionpaarden worden dagelijks door ons buiten en binnen gezet in één van onze paddocks of weilanden(behalve op zondag). Alle paarden staan op stro. Een andere bodembedekker is tegen vergoeding mogelijk. Onze stallen worden twee maal per week uitgemest. Op de overige dagen worden de mestballen verwijderd en wordt er opgestrooid.


Kantine / ontvangstruimte

Op de eerste verdieping is een kantine / ontvangstruimte aanwezig waar de klanten en bezoekers een kopje koffie of thee kunnen gebruiken. Vanuit de kantine kun je uitkijken over onze 5 groepsstallen en een gedeelte van het pension.


Paddocks

 

De pensionpaarden kunnen dagelijks gebruik maken van onze twee ruime paddocks van 15x30 meter waarvan er één is verlicht. Onze paddocks zijn goed gedraineerd waardoor er niet of nauwelijks water in komt te staan. Ook worden zij regelmatig gesleept. Naast dat de paarden elke dag los mogen in de paddocks, kan er ook in worden gereden en/of gelongeerd.


Weidegang

 

Er is rondom het bedrijf voldoende weidegang beschikbaar. De mogelijkheid bestaat om uw paard individueel of gezamenlijk te laten grazen.