contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

8 Nieuwendijk
Zuid-Beijerland, ZH, 3284 KR
Nederland

0186 - 66 10 50

 

Hofstede De Eendracht in een historische boerderij, gebouwd in 1774 en valt onder Monumentenzorg. Ons bedrijf is rustig gelegen net buiten het dorpje Nieuwendijk, vlakbij het natuurgebied Tiengemeten. Heleen woont daar met haar twee zonen sinds juli 2005. Inmiddels zijn ze de 6e generatie die op deze boerderij mag wonen.

U kunt bij ons uw veulen en/of jonge paard het hele jaar door stallen. Gezien de terug kerende klanten kunnen we er vanuit gaan dat zowel paard als eigenaar zich thuis voelt bij Hofstede De Eendracht. Eind september 2005 is de bouw van de groepsstallen gestart. Het welzijn van uw paard staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om ons stalbeleid optimaal te realiseren. Zo werken we met de beste materialen, en zijn al onze boxen van Corton. Naast de exclusieve verzorging van onze paarden, besteden wij ook veel zorg aan het onderhouden van onze materialen. Hierdoor voldoen wij aan de eisen van de Stichting Veilige Paardensport en zijn we lid van de FNRS.

 

 

 

Nieuws

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

Vakantie ervaring van Uno

Hofstede de Eendracht

"Ons paard Uno heeft 5 weken vakantie gevierd bij stal Hofstede De Eendracht in Zuid-Beijerland. Hij heeft er een heerlijke tijd gehad, lekker kuieren op het land en met zijn vakantievriend spelen in de paddock. Daarnaast is hij getraind door Rosita, waardoor hij na zijn blessure weer helemaal in conditie is. Ook heeft zij mij 5 weken lang, iedere zaterdagochtend, met veel geduld les gegeven, waardoor ik meteen met Uno aan de slag kan. Mede dankzij de goede zorgen van Heleen Maris hebben wij weer een gezond en blij paard op stal. Een echte aanrader als je een vakantie adres voor je paard zoekt, met of zonder training. Uno kijkt nu al uit naar volgend jaar, zijn koffertje staat al klaar. Heleen en Rosita bedankt, mede namens Uno."

Annemarie en Conny

uno.jpg