contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

8 Nieuwendijk
Zuid-Beijerland, ZH, 3284 KR
Nederland

0186 - 66 10 50

 

Hofstede De Eendracht in een historische boerderij, gebouwd in 1774 en valt onder Monumentenzorg. Ons bedrijf is rustig gelegen net buiten het dorpje Nieuwendijk, vlakbij het natuurgebied Tiengemeten. Heleen woont daar met haar twee zonen sinds juli 2005. Inmiddels zijn ze de 6e generatie die op deze boerderij mag wonen.

U kunt bij ons uw veulen en/of jonge paard het hele jaar door stallen. Gezien de terug kerende klanten kunnen we er vanuit gaan dat zowel paard als eigenaar zich thuis voelt bij Hofstede De Eendracht. Eind september 2005 is de bouw van de groepsstallen gestart. Het welzijn van uw paard staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om ons stalbeleid optimaal te realiseren. Zo werken we met de beste materialen, en zijn al onze boxen van Corton. Naast de exclusieve verzorging van onze paarden, besteden wij ook veel zorg aan het onderhouden van onze materialen. Hierdoor voldoen wij aan de eisen van de Stichting Veilige Paardensport en zijn we lid van de FNRS.

 

 

 

Stage

Gedurende het hele jaar


STAGE
 Bij ons leer je, naast de stalwerkzaamheden, veel over voeding, huisvesting, trailerladen, groei en het exterieur. Daarnaast verleen je assistentie aan de dierenarts en de hoefsmid. Ook leer je vanaf het longeren, hoe je een paard het beste kunt trainen. Wij doen veel met onze jonge paarden, zoals het handmak maken, poetsen en aan de hand stappen.


Stage

Ons bedrijf is aangesloten en gecertificeerd door het SBB 

(Leer)bedrijf ID

100193406

Voor meer informatie over de opleidingen raadpleeg stagemarkt.nl

 


Ik heb de eer gehad om stage te mogen lopen bij Hofstede de Eendracht, en ik heb elke minuut nuttig gebruikt. Ik heb veel geleerd, genoten en zelfs gelachen! Heleen en Rosita nemen echt de tijd om zaken uit te leggen, en plannen zelfs de afspraken met de specialisten af op de stagiaires. Het is een fijne plek om te zijn, de paarden zijn braaf, zelfs de jonge dieren weten hoe alles werkt, de mensen zijn vriendelijk, alles is netjes verzorgd en geregeld. Als je dus een leerzame fijne stage zoekt, dan ben je hier op het goede adres.
— Linda periode 3e jaars niveau 3

Gegevens

 

Hofstede De Eendracht

Nieuwendijk 8

3284 KR  Zuid-Beijerland

Kijk hier > voor de Routebeschrijving