contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

8 Nieuwendijk
Zuid-Beijerland, ZH, 3284 KR
Nederland

0186 - 66 10 50

 

Hofstede De Eendracht in een historische boerderij, gebouwd in 1774 en valt onder Monumentenzorg. Ons bedrijf is rustig gelegen net buiten het dorpje Nieuwendijk, vlakbij het natuurgebied Tiengemeten. Heleen woont daar met haar twee zonen sinds juli 2005. Inmiddels zijn ze de 6e generatie die op deze boerderij mag wonen.

U kunt bij ons uw veulen en/of jonge paard het hele jaar door stallen. Gezien de terug kerende klanten kunnen we er vanuit gaan dat zowel paard als eigenaar zich thuis voelt bij Hofstede De Eendracht. Eind september 2005 is de bouw van de groepsstallen gestart. Het welzijn van uw paard staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om ons stalbeleid optimaal te realiseren. Zo werken we met de beste materialen, en zijn al onze boxen van Corton. Naast de exclusieve verzorging van onze paarden, besteden wij ook veel zorg aan het onderhouden van onze materialen. Hierdoor voldoen wij aan de eisen van de Stichting Veilige Paardensport en zijn we lid van de FNRS.

 

 

 

Africhting & Training

 Een ideale uitgangspositie is; om uw paard in alle rust in zijn/haar vertrouwde omgeving zadelmak te maken. 


AFRICHTING & TRAINING
Wij bieden u de mogelijkheid om uw jonge paard door een professionele amazone te beleren. Paarden zijn van nature bereid tot samenwerking en leren. 


Wij beginnen vanaf de leeftijd van 2,5 jaar met longeren aan het halster en breiden dit steeds verder uit, zodat het paard braaf op hoofdstel en zadel reageert, voordat hij/zij onder het zadel word beleerd.

Na het zadelmak maken kunnen we uw paard verder trainen. En kunnen we u uiteraard begeleiden bij het oppakken van de training van uw paard.